joi, 9 decembrie 2010

Vine Craciunul, nu?


Mergeam pe strada, ocazie cu care observ si eu beculetele din anu' asta...o aiureala tampita...pe mine cel putin nu m-a trimis la niciun Craciun.
Dar din magazin in magazin, parca aud niste colinde si realizez ca totusi vin sarbatorile.
Iar pentru a intampina corect sarbatorile astea, care pot fi ori foarte happy ori foarte triste, stiu ca trebui sa-ti joci corect cartile.
Si anume:
  • Pregateste colindele cu grija.. In niciun caz nu deschide tv!..si in general.
  • Apoi, asigura-te ca orice are loc in bucatarie dureaza mult si miroase a sarbatoare....cozonac, o friptura dichisita impanata, fezandata, marinata etc, aroma de cuptor fierbinte plin cu prajituri aromate.
  • Apoi pe frontul de intampinare al colindatorilor, inarmeaza-te cu destule goodies: suficienta turta dulce(primary key), caramele, fructe, nuci...si covrigi.
  • Cu o persoana delegata in bucatarie, una pe hol, mai ramane un post liber( in afara de cel al meu de coordonator)..si anume acela care se ocupa de cioplit bradul si montat in suport. Asta nu trezeste cine stie ce senzatii, insa, momentul in care acel brad iti intra in casa..complet seducator...Miros demential de ger combinat cu esenta de la mama lui de brad.
Stiu ca astia sunt pasii simplii care fac diferenta intre o sarbatoare seaca si una sedusa, ametita de senzatii aromate si relaxate.

Acum cu planul in buzunar, pot sa-mi si adun o gura de colinde bune.

Infuzie cu febra de sarbatori:





Apoi baietii astia fini:










..si fetite dulci si rasfatate:



Iar ca totul sa fie echilibrat, mai strecuram din loc in loc si coruri:




..si coruri de ale noastre, nu zic nu, doar ca mai las si pe mai incolo.

In mare cam asta. cel putin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu