joi, 9 septembrie 2010

In the name of Oven.. I cook!

Am facut-o din nou. Nu ca britney spears, nu stiu ce a facut ea, dar eu am facut din nou Pizza.
Pentru ca mai facusem o data in viata mea, ma simteam deja un bucatar cu experienta bogata.
Chiar daca de asta data am incercat alt blat, in final chiar daca n-am spus-o, undeva in mine ceva a pocnit de placere :D
Pornind de la cealalta reteta, am simtit ca ar fi potrivite urmatoarele: chimen pt blat; cimbru si busuoic pt sosul de rosii..adica cimbrul e demential.. dumnezeiesc..cred ca m-am indragostit.Ma gandeam ca as putea sa fac un fel de lipii libaneze cu chimen si cimbru, si frecate cu sos de rosii, iar daca vreau sa continui, as putea sa rad niste branza/cascaval peste...in timp ce degustam, in cap imi explodau miile de posibilitati pe care le am daca am cimbru in buzunar.
Si de asta data am facut tot doua tavi. Prima, cu un blat ultra subtire si un pic mai crocanta.A doua-a a fost pufoasa, inflorita cu extra brazeturi. N-as putea alege, dar ca si fratii gemeni care nu pot iesi din cuptor in acelasi timp, my babies mi-au aratat diferenta intre 2,5 min in plus la cuptor.
Nu mai fac poze pentru ca mi-e lene, dar am poze cu accidentul la locul de munca..de unde am dedus ca o tigaie nu are niciodata coada destul de lunga.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu